Maten -
Här lagar vi, med kärlek, äkta mat från grunden på färska råvaror – från jord till bord. Vi serverar nordisk mat med influenser från hela världen. Vi väljer råvaror med omsorg, företrädesvis de bästa svenska råvarorna i säsong kompletterat med specialiteter från hela världen.
I första hand väljer vi närodlat och ekologiskt.
Menykortet ändras i takt med säsong och humör i köket, alltid med kvalitet i fokus.
Välkommen till bords.

Lunchmeny

Gäller lördag och söndag vecka 42

Lunchmeny

Stekt sillamacka

Rågbröd – ägg – potatis

100 :-

Pulled porkburgare

Guacemole – coleslaw - rödlök

129 :-

Fiskgryta  

Saffran – kokos – torsk

149 :-

Portvinsbrässerad kycklingfilé

Selleripuré - primörer

165 :-

Nötbogfilé

Jordärtskockspuré – portvinssås - svamp

175 :-

Gösfilé

Skaldjurssås  – spenat – trattkantareller

185 :-

Kvällsmeny

Gäller fredag, lördag och söndag vecka 42

Kvällsmeny

Torskceviché

Avokadokräm – sesam – koriander

110 :-

Toast skagen  

Handskalade räkor – tångcaviar - pepparrot

115 :-

 

Huvudrätter

Fiskgryta

Saffran – räkor - torsk

169 :-

Lammracks

Tryffelmos – bönsallad – rosmarin och vitlökssås

185 :-

Bakad hälleflundra

Skaldjurssås – spenat – trattkantareller

195 :-

Oxfilé

Bakad lök – portvinssås – potatisfondant

225 :-

 

Dessert

3 * tryffel från Wahlgrens bageri i Blentarp

39 :-

Creme Catalana

Färska bär

70 :-

Nougatglass  

Äpplepuré  - mazarin – rostad vit choklad

70 :-

Kontakt

Öppettider

Köket stänger 21
Måndag:  Stängt 
Tisdag:  Stängt 
Onsdag:  Stängt 
Torsdag:  Stängt 
Fredag:  17.30-22.00
Lördag:  Lunch 12-15.00
Kväll   17.30-22
Söndag:  Lunch 12-15.00 
Kväll   17.30-20

Välkommen att

- boka konferens
- hyra hela stället för fest
- hyra in dig för en kurs du tänker hålla
Hör av dig om du har frågor.

Hitta oss - Karta