Maten -
Här lagar vi, med kärlek, äkta mat från grunden på färska råvaror – från jord till bord. Vi serverar nordisk mat med influenser från hela världen. Vi väljer råvaror med omsorg, företrädesvis de bästa svenska råvarorna i säsong kompletterat med specialiteter från hela världen. I första hand väljer vi närodlat och ekologiskt.
Menykortet ändras i takt med säsong och humör i köket, alltid med kvalitet i fokus.
Välkommen till bords.

Söndags brunch - 11.30-14 Pris 195 :- Barn 0-3 år gratis 4-12  år 95 :-

Vi fortsätter med brunch på söndagar 11.30-15 (sista bordsbokning 14) önskar du komma är du välkommen att boka ditt bord på 0730-516241 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lunchmeny

Gäller lördag och söndag vecka 49

LUNCH

Jullunch i 3 serveringar 245 :- se flik jullunch

Toast skagen   

Handskalade räkor – tångcaviar – pepparrot

115 :-

Älggryta  

Svamp – lök – morot

139:-

Grillad entrecote

Tryffelbea – rostad potatis – trattkantareller

149:-

Moules marinieres

Surdegsbröd – aioli

155 :-

Helstekt rödtunga

Rödbetor – kapris – skirat smör

169 :-

 

Dessert

Mörk chokladpannacotta

Vaniljgrädde – färska bär

75 :-

Saffranspavlova

Calvadosäpple – kardemummakräm – pepparkaka

75 :-

Á la carte Meny endast Fredag

Gäller fredag vecka 49

Kvällens 3-rätters meny

Förrätt

Toast skagen

Handskalade räkor – tångcaviar – pepparrot

Huvudrätt

Oxfilé

Tryffelsås – svartrot  –savoyknyten

Dessert

Chokladterrin

Rostade nötter – hallon - vanilj

350 :-

---

Kvällsmeny

Förrätter

Halstrad pilgrimsmussla

Blomkålspuré – rökt fläsk - avrugacaviar

120 :-

Gravad hjortrygg

Konjak & lingonssås – picklad senap - trattkantareller

120 :-  

 

Kvällens after work

200 gr Högrevsburgare

Salsa – chilimajo – pommes

109 :-

250 gr grillad entrecote

Tryffelbea – rostad potatis - trattkantareller

139:-

 

Huvudrätter

Rödingfile

Violett potatiskompott – spenat – svamp

189 :-

Örtgrillad hjortytterfilé

Rotfruktsterrin – balsamicoreduktion - endive

215 :-

Dessert 

3 * tryffel från Wahlgrens bageri i Blentarp

39 :-

Saffranspavlova

Calvadosäpple – kardemummakräm - pepparkaka

75 :-

Mörk chokladpannacotta

Vaniljgrädde – färska bär  

75 :-

Á la carte Meny endast Lördag

Gäller lördag vecka 49

Denna lördagen erbjuder vi en 3-rätters meny samt Julbord. Väl bekomme.

Kvällens 3-rätters meny

Förrätt

Toast skagen

Handskalade räkor – tångcaviar – pepparrot

Huvudrätt

Oxfilé

Tryffelsås – svartrot  –savoyknyten

Dessert

Chokladterrin

Rostade nötter – hallon - vanilj

350 :-

Kontakt

Öppettider

Köket stänger 21
Måndag:  Stängt 
Tisdag:  Stängt 
Onsdag:  Stängt 
Torsdag:  Stängt 
Fredag:  17.30-22.00
Lördag:  Lunch 12-15.00
Kväll   17.30-22
Söndag:  Lunch 12-15.00 
Kväll   17.30-20

Välkommen att

- boka konferens
- hyra hela stället för fest
- hyra in dig för en kurs du tänker hålla
Hör av dig om du har frågor.

Hitta oss - Karta