Maten -
Här lagar vi, med kärlek, äkta mat från grunden på färska råvaror – från jord till bord. Vi serverar nordisk mat med influenser från hela världen. Vi väljer råvaror med omsorg, företrädesvis de bästa svenska råvarorna i säsong kompletterat med specialiteter från hela världen. I första hand väljer vi närodlat och ekologiskt.
Menykortet ändras i takt med säsong och humör i köket, alltid med kvalitet i fokus.
Välkommen till bords.


Lunch

LUNCHMENY Lördag 7/12 Söndag 8/12


Jultallrik
Första servering :
3 sorters sill – ägg med räkor och majonäs – rödspättafilé med remoulade – lax med hovmästarsås – janssons frestelse

Andra servering :
Anka med sviskon & äpple – ribbenstek med rödkål & gurka – köttbullar – prinskorv – revben – julskinka – rostbiff –brunkål – rödbetssallad

Tredje servering :
Ris a la Malta med ljummen körsbärssås

Inklusive vatten, smör & bröd

249:-



A la carte


Meny
Snacks :
Julkanderade mandlar – 40:-
Oliver – 40:-


Förrätter

Toast skagen
Handskalade räkor – pepparrot – tångcaviar
109 :-

Miso och sojagravad lax
Wasabi – tångsallad – örter
109:-

Huvudrätter

Halstrad gösfile
Blomkålskräm – smörad musselbuljong – trattkantareller
165:-


Oxfile
Potatisfondant – whiskeysås - primörer
185:-


Raggmunk
Stekt fläsk – äpple – persilja
125:-

Stekt sill
Potatismos – rårörda lingon – brynt smör
109:-

Ribbenstek
Sockerglacerad potatis – rödkål – portvinssky
139:-






Dessert

Saffranscheesecake
Pepparkaka – färska bär – citronmeliss
75:-

Vinterpavlova
Punchkräm – mandel – Rönnbär 
75:-





Med reservation för ändringar 

Kvällsmeny

Kvällsmeny Fredag 6/12 Lördag 7/12

Fredag 6/12  Happy friday - se facebook för mer info


Jultallrik 


Första servering :
3 sorters sill – ägg med räkor och majonäs – rödspättafilé med remoulade – lax med hovmästarsås – janssons frestelse

Andra servering :
Anka med sviskon & äpple – ribbenstek med rödkål & gurka – köttbullar – prinskorv – revben – julskinka – rostbiff –brunkål – rödbetssallad

Tredje servering :
Ris a la Malta med ljummen körsbärssås

Inklusive vatten, smör & bröd

249:-


A la carte 

Meny

Snacks :
Julkanderade mandlar – 40:-
Oliver – 40:-


Förrätter

Toast skagen
Handskalade räkor – pepparrot – tångcaviar
109 :-

Miso och sojagravad lax
Wasabi – tångsallad – örter
109:-

Huvudrätter

Halstrad gösfile
Blomkålskräm – smörad musselbuljong – trattkantareller
165:-


Oxfile
Potatisfondant – whiskeysås - primörer
185:-


Raggmunk
Stekt fläsk – äpple – persilja
125:-

Stekt sill
Potatismos – rårörda lingon – brynt smör
109:-

Ribbenstek
Sockerglacerad potatis – rödkål – portvinssky
139:-






Dessert

Saffranscheesecake
Pepparkaka – färska bär – citronmeliss
75:-

Vinterpavlova
Punchkräm – mandel – Rönnbär 
75:-
















Med reservation för ändringar 

Kontakt

Öppettider

Köket stänger 21
Måndag:  Stängt 
Tisdag:  Stängt 
Onsdag:  Stängt 
Torsdag:  Stängt 
Fredag:  17:30-22.00
Lördag:  12:00-15:00
17:30-22:00
Söndag:  12:00-15:00

Välkommen att

- boka konferens
- hyra hela stället för fest
- hyra in dig för en kurs du tänker hålla
Hör av dig om du har frågor.

Hitta oss - Karta