Om oss -
Vårt lilla hotell och hamnkrog är en mötesplats där gästen alltid, och verkligen, kan känna sig välkommen och bekväm. En krog där det inte spelar någon roll om du kan uttala namnet på det goda franska vinet korrekt – så länge du vet att uppskatta det. Ett ställe där vi tar oss tid - tid att laga mat, tid att umgås, tid att leva.

Hotellrummen har en "hemma-känsla" med duntäcken och dunkuddar som standard. Det finns så många bråttom-ställen i världen – allt ska gå så fort. Men vi vill driva ett hotell och krog för dem som uppskattar livets goda, människor som kan sitta på hela rumpan och njuta av god mat, goda kakor, gott vin eller en god pilsner. Personer som uppskattar sänglinnen i bomull istället för syntet som är branschens standard. Helt enkelt ett ställe där man kan ta det lugnt och ha det gott en stund.

För alla er som bor i närheten öppnar vi ett extra vardagsrum dit man kan ta sig för att träffa gamla vänner eller för att se nya ansikten. För dig som är på genomresa eller turistar längs vår vackra kust vill vi erbjuda en möjlighet till paus och njutning i den alldeles speciella och genuina miljö som Abbekås hamn utgör.

Öppettider

Köket stänger 21
Måndag:  Stängd
Tisdag:  Stängd
Onsdag:  Stängd
Torsdag:  12.00-22.00
Fredag:  12.00-22.00
Lördag:  12.00-22.00
Söndag:  12.00-22.00

Välkommen att

- boka konferens
- hyra hela stället för fest
- hyra in dig för en kurs du tänker hålla
Hör av dig om du har frågor.

Hitta oss - Karta